Reisgidsen voor België

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je helpen je vakantie in België tot een echt succes te maken.

Capitool Belgie en Luxemburg

Capitool België en Luxemburg

Capitool Reisgidsen

Deze reisgids van België is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis.

Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfotos en praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

Deze reisgids bevat veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken.

Te bestellen bij bol voor € 27,99

1000 Plekken Belgie

1000 plekken die je écht gezien moet hebben: België

Paul de Moor

Dit boek bied je de very best van België: 1000 bijzondere plekken beschreven in evenveel sprekende columns. Een overzicht van monumenten, parken, cafés, musea, pleinen, bedevaartsoorden, winkels, hotels, kerken, molens, dorpen en begijnhofjes die je in België ooit eens moet hebben gezien.

Dit boek is zowel een boeiend naslagwerk met verrassende weetjes als een praktische reisgids om op stap te gaan.

De ervaren journalisten Paul De Moor, Santina De Meester, Sara Van Poucke en Joris Verbeure laten je in deze gids proeven van culturele hoogtepunten en verborgen parels. Want je hoeft echt niet ver te reizen om prachtige plekken te ontdekken.

Te bestellen bij bol voor € 29,99

Proef Antwerpen

Proef Antwerpen

Erik Verdonck

Met mes en vork, met stokjes of uit het vuistje: in Antwerpen vindt u altijd iets heerlijks en verrassends om de kleine honger of de grote trek te stillen. Dit boek gaat buiten de platgereden paden en kleurt buiten de lijntjes van de jongste hype.

Proef Antwerpen duikt de meest typische (volks)wijken in en gaat er op zoek naar specifieke culinaire tradities. De auteur vaart daarbij op een eigenzinnige culinair kompas en laat zich bij voorkeur leiden door de locals, die als geen ander weten wat hun buurt zoal te bieden heeft.

Bekijk dit boek niet als een culinaire gids, wel als een bron van inspiratie. Proef Antwerpen geeft u zin om de minder bekende wijken te exploreren. Dat kan perfect te voet of met de fiets, omdat Antwerpen nu een maal 'een groot dorp' is. Proef Antwerpen is een boek over eten en drinken, over kleurrijke buurten, over mensen en over samenleven.

Te bestellen bij bol voor € 12,50

Tips Reisgidsen voor België